fbpx
 

Nauji vėjai

5 balandžio, 2016by Ieva0

Sveikos gyvos!

Tikiuosi, kad Jums sekasi puikiai. Kaip jaučiatės po pavasario švenčių? Lengvai, nes šventės praėjo saikingai, ar, atvirkščiai, vis dar jaučiate skrandžio sunkumą, vidinę graužatį ir niekaip negalite sugrįžti prie saikingos mitybos?

Gerai pamenu tuos laikus, kai po švenčių dar ilgai jausdavau persivalgymo pagirias, Šiais metais , velykinį sekmadienį leisdama su brolio šeima, supratau, kaip toli aš esu nuo tų laikų. Manęs jau seniai nebegąsdina gausiai nukrauti stalai, o persivalgymo jausmo nesu patyrusi labai seniai. Ir, svarbiausia, aš su visais kartu mėgavausi maistu ir šventine nuotaika.

Kad atsidurčiau ten, kur esu, nuėjau tikrai ilgą kelią. Sunku tiksliai paskaičiuoti, bet apytiksliai iš maisto vergovės vadavausi gerus penkerius metus. Tai buvo metai, kai aš pašėlusiai ieškojau informacijos, kuri man galėtų padėti. Daugybę laiko (ir pinigų) praleidau skaitydama knygas, lankydamasi seminaruose, bandydama taikyti įgytas žinias praktikoje. Ir ne apie tinkamą maistą informacijos aš ieškojau. Ją turėjau jau labai seniai ir pati būčiau galėjusi norintiems patarti, ką valgyti sveika, o ko –  ne. Man būtum galėjęs parodyti maisto produktą, ir aš iš atminties būčiau išpyškinusi kiek jis turi kalorijų. Jau seniai buvau supratusi, kad ne tokios informacijos man reikia, nes net ją turėdama, aš nuolat persivalgydavau, pasiduodavau emociniam valgymui, kuris dažnai tęsdavosi dienomis ar net savaitėmis. Tuos penkerius paieškų metus aš ieškojau informacijos apie tai, kaip ištrūkti iš šios nelaisvės. Kaip susitarti su savimi. Kaip vėl išmokti pajusti saiką, kurį kažkuriuo savo gyvenimo metu buvau pametusi. Atradusi atsakymus ir sulieknėjusi, aš negalėjau tverti savy ir būtinai norėjau savo patirtimi dalintis su likimo draugėmis. Taip gimė „Lieknėju Paskutinį Kartą”. Iki šiol moterims padėjau per savo knygą, asmenines konsultacijas ir tinklaraštį. Gerai suprantu, kad gyvas bendravimas yra naudingesnis, nei knygos ar tinklaraščio skaitymas. Taip pat suprantu, kad ne visos moterys turi galimybę konsultuotis asmeniškai.

Todėl nuo šiol pradėsiu rengti ir seminarus. Pirmasis įvyks Londone jau labai greitai – balandžio 17d. Antrasis – gegužės 15d. Vilniuje.

Seminarus pavadinau „Liekna ir laisva AŠ”. Mano galva, lieknas kūnas nieko vertas jei neturi vidinės laisvės. Nuolat skaičiuoji maisto kąsnius ir paniškai bijai priaugti svorio.

Seminaro metu sužinosite: 

kaip įveikti priklausomybę nuo maisto, atsisveikinti su emociniu valgymu ir ne tik sulieknėti, bet ir turėti vidinę laisvę.

Ar norėtumėte gyvenimo, kur esate laisva nuo minčių apie draudžiamą – leidžiamą maistą? Laisva nuo minčių apie produktų riebalų gramus ir kalorijas? Laisva nuo nuolatinės kovos su savimi ir nereikalingais savo kilogramais? Seminaro metu aš pasidalinsiu informacija kaip visa tai turėti. Jau kitą dieną po seminaro, Jūs jausitės visai kitaip. Aiškiai žinosite ką reikia daryti, kad ištūkti iš ne vienerius metus trukusio nelaisvės. 

Taigi daugiau nedaugžodžiaudama, kviečiu ir Jus prisijungti! Jūsų lauks vertingi mokymai, praktinės užduotys, sveiki saldumynai su arbata, geras laikas bendraminčių kompanijoje. Labai tikiuosi Jus ten pamatyti!

Informacija apie Londono seminarą, paspaudus nuotrauką apačioje

Seminarui LOndone

Informacija apie seminarą Vilniuje, paspaudus nuotrauką apačioje

^140BEE568E6ED961ABAC54EE3E407D765BBA59E53B7EC4EF28^pimgpsh_fullsize_distr

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *