fbpx
 

5 žingsniai, kad 2017 – aisiais tikrai sulieknėtum (Video)

21 gruodžio, 2016by Ieva0

Įpusėjo kalėdinė savaitė, o kitą savaitę jau sutiksime ir Naujuosius. Metų gale dažnas mūsų peržvelgia buvusius metus, džiaugiasi nuveiktais darbais arba jaučia nusivymą dėl to, kad ir šiais metais nepavyko. Kokie reikalai su Tavo geros savijautos ir lieknėjimo tikslais? Ar pasiekei tai, ką buvai sau žadėjusi metų pradžioje? O gal bent pasistūmėjai į priekį link tikslo? Liūdniau jei ir vėl jauti nusivylimą savimi ir beviltiškumo jausmą, nes kasmet vis mažiau tiki, kad Tau gali pavykti sulieknėti. Oi kaip gerai man pažįstamas šis jausmas!
Aš tą nusivylimo ir beviltiškumo jausmą gerai pamenu iki šiol ir tai, kad man tai yra tolima praeitis, yra geriausias įrodymas, kad ir Tavo būsimi metai neprivalo būti tokie kaip praėjusieji!

Norėdama Tave ir kitas moteris įkvėpti tuo patikėti ir imtis konkrečių veiksmų, aš pirmadienį dariau vebinarą tema „Pagaliau liekna 2017 – aisiais”. Jame aptarėme penkis žingsnius, kuriuos kiekviena norinti sulieknėti moteris privalo žengti tam, kad 2017 – ieji tikrai būtų jos sulieknėjimo metai. Jame dalyvavusių moterų reakcija buvo tokia teigiama, kad aš privalėjau informacija pasidalinti ir su tomis, kurios negalėjo registruotis ar net nežinojo, jog vebinaras vyko. Kad iš vebinaro gautum didžiausios naudos, būtinai jį peržiūrėk dar iki Kalėdų ar vėliausiai iki Naujųjų metų.

https://www.youtube.com/watch?v=UuVV1D_WYg8

O dabar aš labai norėčau išgirsti iš Tavęs:

Kuris patarimas Tau pasirodė naudingiausias? Ir kokiu patarimu pačiu pirmuoju žadi pasinaudoti? Lauksiu Tavo atsakymų komentaruose.

Taip pat, kaip visada, jei informacija pasirodys naudinga, būčiau dėkinga, jei galėtum nuoroda į video pasidalinti bent su viena drauge, kuriai jis galėtų būti aktualus. Ačiū! 

O čia žadėtos nuorodos:

Šiame video sužinosi, kaip saikingai švęsti Kalėdas nepriaugant nei gramo. Nuoroda čia

Registruotis, kad gautum daugiau informacijos apie būsimą video programą, gali čia

Ir kai kitą kartą vyks vebinaras, būtinai prisijunk gyvai, juk taip daug smagiau 😉

Gražaus Tau švenčių laukimo ir jaukių Šv. Kūčių bei Kalėdų!

Su meile,
Ieva ♥

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *