fbpx
 

Ženklai, kurie parodo, kad Tau ir vėl nepavyks sulieknėti visam laikui

10 gegužės, 2017by Ieva0

Perskaičiusi šį pavadinimą galbūt pamanei, kad esu tikra akiplėša – kaip aš, Tavęs nė karto nesutikusi, galiu žinoti apie tai, kas Tau pavyks, o kas ne?! Be abejo aš 100% garantijos duoti negaliu, tačiau pati sugaišusi beveik 15 m. beprasmei kovai su nereikalingais kilogramais ir daugiau nei penkerius metus dirbdama su norinčiomis sulieknėti moterimis, pastebiu tam tikrus dėsningumus ir labai dažnai būnu teisi.

Šį straipsnį rašau ne tam, kad Tave nuliūdinčiau ar atimčiau iš Tavęs viltį pagaliau sulieknėti. Atvirkščiai, tai, kad Tau parodysiu Tavo klaidas, Tau padės jų daugiau nekartoti, dalykus daryti kitaip ir pagaliau sulieknėti ne laikinai, o kartą ir visiems laikams.

Ženklas Nr. 1

Tu lieknėji su mintimi: man tereikia “susiimti” savaitei, mėnesiui ar trims, numesti X skaičių kilogramų ir tada jau galėsiu vėl pradėti gyventi. Toks mąstymas rodo, kad iš tiesų esi visai nenusiteikusi keistis. Daugiausia ką esi pasiruošusi padaryti, tai „susiveržti diržą“ kuriam laikui, o tada, pasiekus tikslą, vėl jį atleisti. Su tokiu mąstymu gali tik pasvajoti apie sulieknėjimą visam laikui. Numestu svoriu greičiausiai pasidžiaugsi visai neilgai ir nė nepajusi, kaip pamažu ataugsi visus sunkiai numestus kilogramus.

Išeitis: pamiršk bet kokį laikiną „susiiėmimą“. Tvirtai nuspręsk keistis kartą ir visiems laikams. Tik keisdama savo netikusius įpročius visam laikui, sulieknėsi visam laikui. Kitaip tiesiog nebūna.

Ženklas Nr. 2

Lieknėjimas Tau kelia didelį diskomfortą. Tu negali pakęsti to beskonio „sveiko” maisto ir jį valgydama vis svajoji apie laiką, kai ir vėl galėsi sukirsti sultingą kepsnį. Sportuoti taip pat keliauji per prievartą ir nesupranti kaip kažkam gali patikti strykčioti, kilnoti svorius ir prakaituoti.
Žinau, koks populiarus posakis „
per kančias į žvaigždes“, deja, jei jį taikai lieknėdama, jis dažnai atsisuka prieš Tave pačią. Prasikankinusi su beskoniu maistu ir nekenčiomomis treniruotėmis, „nutrūkusi“ kerti viską iš eilės ir nežinai kaip sustoti. Viskas tik tam, kad vėl priaugti sunkiai numestus kilogramus ir eilinį kartą vėl mėginti „susiimti”. Pati supranti, kad toks uždaras ratas Tau dovanos ne liekną figūrą, o nuolatinį nepasitenkinimą savimi ir beviltiškumo jausmą.

Išeitis: nustok valgyti tą beskonę vištos krūtinėlę. Išmok saikingai mėgautis visokiu maistu. Atrask balansą tarp skanaus ir sveiko maisto. Kuo mažiau diskomforto lieknėjant, tuo mažesnė tikimybė „atkristi” ir nubraukti visas įdėtas pastangas. Tas pats galioja ir sportui. Judėti labai svarbu, tačiau jei pasirinksi nekenčiamą judėjimo būdą, ilgai netempsi ir viską mesi. Juk niekam nepatinka savęs kankinti. Atrask tai, kas tinka ir patinka Tau ir mesk iš galvos visas teorijas apie tai, kokia mankšta degina daugiau kalorijų. Tavo tikslas ne sukandus dantis deginti kalorijas ir svajoti kaip iš šio pragaro ištrūkti, o atrasti tokį judėjimo būdą, kuris taptų Tavo natūralia gyvenimo dalimi visam likusiam gyvenimui.

Ženklas Nr. 3

Tu lieknėji dėl netinkamų priežasčių. Laikinai keiti savo mitybą ir pradei sportuoti tik tam, kad kažkam patikti, sublizgėti per vakarėlį ar padoriai atrodyti per atostogas. Ir pati, ko gero, esi patyrusi, kad vakarėliui ar atostogoms atėjus, vadžias tiek atleidi, kad nebežinai už kurio galio jas griebti.

Išeitis: Kelkis Tave ir tik Tave vieną įkvepiačnius tikslus. Keiskis dėl savęs, o ne dėl kažko kito. Ir, kaip jau minėjau, daryk tai ne iki atostogų ar vakarėlio, o kartą ir visiems laikams.

Atmink: laikini pokyčiai – laikini rezultatai.

Sėkmės ir iki kito karto!

Su meile,
Ieva ♥

P.S. Ar atradai kas būdinga būtent Tau? Ir, svarbiausia, ar esi pasiruošusi keistis?

P.P.S. Jei straipsnis patiko, būtinai pasidalink bent su viena savo drauge. Ačiū!

————————————————————————————————–

SVARBIOS ŽINIOS! Jau vėl gali registruotis NEMOKAMAI pažintinei sesijai su manimi, kad ne tik sužinotum kaip aš galiu Tau padėti keistis ir lieknėti, bet ir išgirstum kokius konkrečius pirmuosius žingsius privalai žengti, kad išsilaisvinti iš nuolatinių persivalgymų ir emocinio valgymo. Registruotis gali čia

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *