fbpx
 

Stebuklingas momentas, nuo kurio prasideda tikrosios permainos

31 gegužės, 2017by Ieva0

Praėjusią savaitę, sesijos Skype metu, viena iš moterų uždavė klausimą: Ieva, kas buvo Jūsų lūžio taškas? Kaip atrodė tas momentas, kai nors ir buvo daug nesėkmingų bandymų lieknėti, tas vienintelis kartas buvo lemiamas?

Turiu prisipažinti, kad šis klausimas mane privertė susimąstyti – jo niekas ansksčiau nebuvo uždavęs. Tačiau gerai pagalvojusi aš žinojau ką atsakyti. Tinkamą motyvaciją aš turėjau ir anksčiau, pasiryžimą taip pat, o tas lemiamas lūžio taškas buvo tada, kai suvokiau, kad išeities ieškau visai ne ten. Aš visada tvirtai tikėjau, kad mano didžioji problema – nereikalingi kilogramai. Žinoma juos visais įmanomais būdais bandžiau naikinti. Tačiau kiek benumesdavau, tiek sugrįždavo ir aš niekaip nesupratau kodėl. Galvojau, kad su manimi kažkas negerai. Pykau ant savęs ir nusiraminusi vėl bandydavau.

Ir jūs turbūt esate girdėjusios posakį: „Didžiausia beprotybė metai iš metų kartoti tą patį ir tikėtis kitokio rezultato“. Štai čia ir buvo mano tikroji problema – aš išeities ieškojau ne ten, tad ir nenuostabu, kad norimų rezultatų nebuvo. Kol galiausiai suvokiau: ne kilogramai yra mano tikroji problema, o netinkami mitybos įpročiai. Jeigu konkrečiau: nuolatiniai apsirijimai (gražesnio ir geriau šitą veiksmą apibūdinančio žodžio nežinau) iki nenupasakojamo pilnumo. Kimšimas maisto į save bet kokia pasitaikiusia proga: iš liūdesio, nuobodulio, nerimo ir net džiaugsmo – norint atšvęsti. Būtent tada kai supratau, kad jie, o ne kilogramai yra tikroji mano problema, viskas ir pradėjo keistis. Aš daugiau nebeieškojau informacijos apie tai, kaip numesti svorį, aš ieškojau atsakymų į klausimą: kaip atsisveikinti su emociniu valgymu ir persivalgymais? Kadangi kitokį klausimą sau kėliau ir atsakymus radau atitinkamus. Tiesa, niekas nepasikeitė, po 15 m. kovos su vėjo malūnais, pagaliau susivokus. Iki visiško pasveikimo man dar reikėjo nueiti ilgą ir labai duobėtą kelią. Tačiau suvokusi savo tikrąją problemą, aš visiškai pakeičiau kryptį, o tuo pačiu ir rezultatą.

Apie tokius svarbius mūsų gyvenimo momentus, labai gražiai rašo Paul McKenna knygoje „Pakeisk savo gyvenimą per 7 dienas”:

“Kartais netgi nežymi permaina gali neišpasakytai daug pakeisti. Įsivaizduokite, pavyzdžiui, kad jūs ir koks kitas žmogus važiuojate dviem tiesiais keliais, tįsančiai vienas šalia kito į begalinę tolumą. Dabar įsivaizduokite, kad vienas kelias truputėlį krypsta nuo antrojo. Iš pradžių skirtumas galbūt nepastebimas. Tačiau ilgainiui dėl tos nežymios kintančios kelio krypties jūs atsidursite visiškai kitoje vietoje nei atrasis vairuotojas“.

Tas manojo lūžio taškas, buvo ilgos kelionės pradžia. Kelionės į save tokią, kokia aš ir gimiau būti: sveiko svorio, laisva, sveika, laiminga.

Ir jūs tokios galite būti. Galbūt ir jūsų problema ta, kad sprendimų ieškote visai ne ten? Pamąstykite.

Ir jei jaučiate, kad vienoms iš viso to išsikapstyti sunku, kviečiu prisijungti prie internetinės video programos „Liekna ir Laisva Aš“, kuri prasidės jau labai greitai – birželio 12d. Tai vienintelė galimybė prie jos prisijungti šią vasarą. Sekanti grupė bus renkama jau tik rudenį. Tad jei daugiau nenorite nei dienos kentėti savo nevaldomų valgymų, nusivylimo savimi ir beviltiškumo – ši programa yra puiki proga pradėti visa tai keisti.

SVARBU! Tik iki birželio 7d. Galioja išankstinės registracijos kaina. Daugiau informacijos rasite čia.

Kad ir kokiu būdu spręsite savo svorio ir valgymo problemas: su mano pagalba ar savarankiškai, linkiu jums pačios didžiausios kloties. Nuoširdžiai tikiu: negali gyventi pilnaverčio gyvenimo ir mėgautis juo visa širdimi, kai jame yra sritis, kurios nekontroliuoji, kuri atneša daug neigiamų išgyvenimų, tačiau žinai, kad situaciją pakeisti, tikrai yra tavo paties rankose.

Sėkmės ir iki kito karto!

Su meile,
Ieva♥

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *