fbpx
 

Ką daro kitaip mano sėkmingai lieknėjančios klientės

29 birželio, 2017by Ieva0

Yra toks angliškas posakis – ” Success leaves clues”. Kitaip tariant: „Stebėk ką daro sėkmės pasiekęs žmogus ir tiesiog kopijuok. Dažniausiai nesuklysi”. Aš jau beveik šešerius metus dirbu su moterimis, kurios nori ne tik sulieknėti, bet ir atsikratyti emocinio, nekontroliuojamo valgymo, persivalgymų. Per tiek laiko, nori nenori, pastebi tam tikrus dėsningumus ir jau per pažintinę konsultaciją gali nujausti, kuriai moteriai seksis geriau, o kurios lieknėjimo kelias bus kiek sudėtingesnis. Šiuo straipsniu norėjau pasidalinti savo pastebėjimais. Jei kaip tik dabar einate savuoju lieknėjimo keliu, tikiu, kad jis jums bus naudingas. 

Taigi kuo išsiskiria mano sėkmingai lieknėjančios klientės: 

1. Jos supranta, kad svarbiausia – ne svoris. Žinau, kad gal skamba kiek paradoksaliai, tačiau būtinai į tai įsiklausykite. Jos žino, kad vien tik mesti svorį neužtenka. Jos suvokia, kad jų antsvoris – tai tik netinkamo mąstymo ir įpročių pasekmė ir, kad svarbiausia yra šalinti priežastis, kurios sukėlė svorio augimą – persivalgymus, emocinį, impulsyvų valgymą, neigiamus mąstymo bei elgesio modelius. Šalindamos priežastis, jos lieknėja savaime. Juk kai pašaliname priežastį, nelieka ir pasekmės.

2. Jos yra tvirtai pasiryžusios keistis. Tai ne tos moterys, kurios ateina tam, kad aš jas sumotyvuočiau. Jos jau turi tvirtą motyvaciją ir pasiryžimą keistis. Į mane jos kreipiasi, kad gautų žinias, patirtį ir visapusišką palaikymą, kurie, be jų tvirtos motyvacijos, niekada neduotų tokio puikaus rezultato. Jos per konsultacijas žymisi tai, kas joms svarbu ir sąžiningai atlieka namų darbus. Jei kažkas nepavyksta, net neketina pasiduoti. Vietoj to, kartu sprendžiame situaciją ir jos toliau sėkmingai juda į priekį.

3. Jos nesiekia greitų rezultatų. Paprastai tai būna moterys, kurios savo gyvenime yra išbandžiusios ne vieną dietą ir jau gerai žino, kad greitas rezultatas, paprastai ir džiugina trumpai. Jos supranta, kad norėdamos atsikratyti per ilgus metus įsisenėjusių mąstymo ir elgesio modelių, reikės laiko ir kantrybės. Ir jos yra tam pasiruošusios. Jų neskubėjimą lemia svarbi priežastis:

4. Jos lieknėja paskutinį kartą. Jos nesikreipia į mane tam, kad sulieknėtų iki bikinio sezono ar svarbios progos tik tam, kad paskui vėl susigrąžintų prarastus kilogramus. Jos pasiryžusios tai padaryti kartą ir visiems laikams, todėl neliūdi, jei kartais kilogramai krenta lėčiau, nes žino, kad jie niekada nesugrįš.

Ar jums būdingi šie požymiai? Jei taip, sveikinu! Pasirinkusios tinkamą lieknėjimo būdą, turite visas galimybes pagaliau sulieknėti kartą ir visiems laikams.

Jei ne, tikiuosi, kad šis straipsnis privers susimąstyti ir pakeisti savo nuostatas. Ypač kviečiu tai padaryti tuo atveju, jei jau kuris laikas vis nesiseka siekti savo lieknėjimo tikslų. Tai jums pats geriausiais įrodymas, kad kažką darote ne taip.

Tai tiek šiam kartui. Sėkmės ir iki kitos savaitės!

Su meile,
Ieva ♥

—————————————————————————

NORI PAPILDYTI MANO SĖKMINGAI LIEKNĖJANČIŲ PUIKIŲ KLIENČIŲ GRETAS? Būtinai taip ir padaryk! Visą liepos mėnesį vyks NEMOKAMOS pažintinės konsultacijos. Registruotis gali čia

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *