Prabėgo dar vieni metai

20 gruodžio, 2017by Ieva0

Sveika, mieloji!

Tai mano paskutinis blog’o įrašas šiais metais. Prisipažinsiu, jog su nekantrumu laukiu kitos savaitės, kai galėsiu nieko neveikti, tinginiauti, niekur ryte neskubėti ir žiūrėti kalėdinius filmus. Na greičiausiai kasdien taip laiko neleisiu, bet vieną ar dvi dienas labai norėčiau.

Nors jaučiu, kad labai reikia poilsio, ne mažiau laukiu kitų metų, kai po švenčių viskas grįš į įprastas vėžes ir su nauja energija bus galima vėl kibti į darbus. Tikrai nebesitikiu, kad Naujais metais pabusiu Nauja aš. Tuo jau seniai nebetikiu. Bet kad Nauji metai atneša kažkokį šviežios energijos pliūpsnį įsitikinau jau ne kartą. Taigi kitais metais Tau ir toliau planuoju būti naudinga šiais būdais:

– Ir toliau reguliariai rašysiu blog’ą;
– Labai norėčiau būti dar aktyvesnė Facebook’e
– Esu numačiusi naujų dalykų prisijungusioms prie uždaros FB grupės
– Konsultuosiu asmeniškai;
– Džiaugsiuosi galėdama Tau padėti įveikti emocinio persivalgymo problemas jei nuspręsi prisijungti prie vienos iš „Liekna ir Laisva Aš“ programos grupių
– Ir toliau nuolat gilinsiu savo žinias, kad turėčiau kuo dalintis aukščiau išvardintais būdais.

Yra dar vienas dalykas, kurį labai norėčiau pradėti daryti kitais metais – tai savaitgaliniai „workshop’ai” skirti toms moterims, kurios kenčia nuo emocinio valgymo, persivalgymų, antsvorio. Mėgstu savo norais pasidalinti garsiai, nes tikiu, kad tada ir pačiai jie atrodo realiau įgyvendinami, ir žinojimas, kad dar kažkas apie tai žino, verčia pasistengti norą ar svajonę paversti realybe.
Taigi šiuo įrašu norėjau pasidalinti savo planais ir tuo, ko gali iš manęs tikėtis kitais metais.

Tačiau daug labiau norėjau Tau padėkoti. Ačiū, kad skaitai, kad komentuoji, dalyvauji vebinaruose ir gyvose Facebook’o transliacijose. Kad ir kokį didelį norą turiu dalintis savo žiniomis, nieko iš to nebūtų, jei nebūtų Tavęs – mano skaitytojos, sekėjos, žiūrovės, klientės. Labai Tau ačiū kad esi. Tikiu, jog tai, kad atsidūrėme viena kitos gyvenimo kelyje, nėra atsitiktinumas. Būsiu laiminga jei bendrausime ir kitais metais.
Linkiu Tau pačių gražiausių švenčių, mieloji!
Iki susitikimo jau kitais metais!


Su meile,
Ieva ♥


P.S. Nors blog’o straipsniai sugrįš tik kitais metais, Facebook’o puslapyje visą šią savaitę vyksta gyvos transliacijos, kurių tema #PagaliauLiekna2018!  Mielai kviečiu prisijungti, žiūrėti ir dalyvauti. Tai padaryti gali čia

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *