fbpx
 

Permainos prasideda kaip tik čia

20 vasario, 2019by Ieva0

Kaip žinia šią savaitę prasidėjo nauja programos „Liekna ir Laisva Aš“ grupė. Kai sveikinu prisijungusias prie programos moteris visada dėkoju už pasitikėjimą manimi ir už jų pasiryžimą keistis.

Neretai norintys keistis žmonės klausia: kaip tai padaryti? Kaip pagaliau numesti svorio ar įvesti pokyčius kitose gyvenimo srityse ypač kai jautėmės užstrigę ne vienerius metus?

Atsakymų galėtų būti visas sąrašas, tačiau šiandien pradėsiu nuo paties svarbiausio ir pirmojo: nuspręsk, kad jau metas, kad daugiau nei minutės taip netęsi ir ženk pirmą, kad ir labai mažą žingsnį.

Iš tiesų pokyčiai ir prasideda nuo sprendimo. Esu tikra, kad tos, moterys, kurios prisijungė prie programos sprendimą keistis buvo priėmusios dar iki prisijungiant prie jos. Jos pirmiausia nusprendė, kad jau laikas, tuomet pats gyvenimas iki jų atnešė informaciją apie programą.

Esu ne kartą įsitikinusi, kad būtent taip gyvenime viskas ir vyksta. Pirmiausia tu priimi sprendimą, o tada net nepajunti kaip ateina ir atsakymai bei galimybės.

Tuo tarpu daugelis nepriima sprendimo vien dėl to, kad negali matyti viso kelio iki norimo tikslo. Lyg ir nori permainų, tačiau nežino kaip, vėl bijo nusivilti, neteisingai pasirinkti. Kai tuo tarpu visi atsakymai ir ateina kaip tik tada kai priimi sprendimą, kad dabar jau tikrai metas.

Todėl šiuo trumpu įrašu, jeigu to dar nepadarei, kviečiu priimti tvirtą sprendimą keistis. Bet tokį labai labai tvirtą. Nes tik tokie mus nuveda link taip trokštamų permainų.

Šiam kartui tiek. Iki kitos savaitės!

Su meile,
Ieva ♥

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *