fbpx
 

Kaip ištrūkti iš kilogramų nelaisvės?

6 kovo, 2013by Ieva

Pavasarinė saulė jau nedrąsiai bando prasiskverbti pro debesis, o daugelis mūsų dar nedrąsiau nužiūrime savo drabužių spintas. Nejaugi ir šį pavasarį teks slėptis po tamsiais beformiais drabužiais? Ir iš kur per žiemą atsirado tie papildomi kilogramai? Kaip kokie nelaukti svečiai jie ir vėl atėjo neįspėję ir ne taip lengva juos išprašyti…
Ar dažnai jaučiatės taip, tarsi gyventumėte savo papildomų kilogramų nelaisvėje be jokios vilties iš jos ištrūkti?
Dažnai mums atrodo, kad mes gyvename sau, o kilogramai sau. Jie užauga patys ir niekaip negalime jų atsikratyti. Tik ar tikrai mes esame tokie bejėgiai? Kaip perimti situaciją į savo rankas ir daugiau nebūti nereikalingų kilogramų aukomis?
Atsakymas šiame video įraše.

Įsigyti mano e – knygą galite čia




 

Tinklaraščio įrašai ir video patarimai yra informacinio pobūdžio. Kiekvienu konkrečiu atveju prieš vykdant rekomendacijas atsakingai įvertinkite savo galimybes. Jeigu skundžiatės kokiais nors sveikatos sutrikimais, prieš pradėdami bet kokią lieknėjimo programą, pasitarkite su savo šeimos gydytoju. Jūs suprantate ir sutinkate, kad visa tinklaraščio medžiaga yra informacinio pobūdžio ir tik jūs atsakote už įgytus rezultatus.



Ieva