fbpx
 

Nustojo kristi svoris. Ką daryti?

27 vasario, 2013by Ieva

Gyvenimas yra nuostabus ir nenuspėjamas. Ir ne viskas jame vyksta taip, kaip suplanuoji. O jeigu dar ką nors pažadėjai ir negali ištesėt, tai visai blogai:) Čia aš apie save. Šių metų pradžioje sau pažadėjau, kad užteks miegot, nuo šiol savo blogą atnaujinsiu kas savaitę. Kad pačiai būtų dar geresnis paspirtukas, paskutiniame video jums visiems apie tai pasisakiau. O tada… atslinko jo didenybė gripas… Užklupo vidury nakties, šiltoj šeimyninėj lovoj ir kad pradės laužyt kaulus ir šalčiu kratyt! Neišgelbėjo nei šiltos kojinės, nei papildomas „adijalas”. Sugriebė jis mane savo stipriom rankom ir nepaleido visą savaitę. O tas glėbys buvo toks didelis ir stiprus, kad paskui mane ir visą šeimą priglaudė. Jaučiamės išgyvenę „naminę“ gripo pandemiją:)
Tikiuosi, kad jūs visi sveiki ir gyvi. Aš tai visai kaip ridikas, tik eilinį kartą įsitikinau, kad žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Bet aš vistiek ir toliau planuoju. Charakteris toks:))
Šį kartą noriu su jumis pasidalinti video, kuriame atsakau į vieną iš man e – paštu atsiųstų klausimų. Jis taip pat iš dalies apie tai, kaip reikalai pakrypsta ne pagal planą. Ar jums pažįstama situacija, kai, rodos, sveikai ir saikingai maitinatės, reguliariai sportuojate, sėkmingai pamažu tirpsta kilogramai, tačiau staiga ima ir sustoja tai daryti? Ir nei pirmyn, nei atgal! Ką daryti? Kaip juos išjudinti? Kaip tik apie tai šis video įrašas.

Tinklaraščioįrašai ir video patarimai yra informacinio pobūdžio. Kiekvienu konkrečiu atveju prieš vykdant rekomendacijas atsakingai įvertinkite savo galimybes. Jeigu skundžiatės kokiais nors sveikatos sutrikimais, prieš pradėdami bet kokią lieknėjimo programą, pasitarkite su savo šeimos gydytoju. Jūs suprantate ir sutinkate, kad visa tinklaraščio medžiaga yra informacinio pobūdžio ir tik jūs atsakote už įgytus rezultatus.

Ieva