Kaip visam laikui atsikratyti netinkamų įpročių?

26 kovo, 2013by Ieva

Kiek kartų sau jau esate uždavę šį klausimą? O atsakymą ar žinote? Daugelis suvokiame, kad antsvorio turime dėl netinkamų gyvenimo būdo, mitybos, galų gale mąstymo įpročių. Taip pat suvokiame, kad norėdami sulieknėti, privalome jų atsikratyti ir įgyti tokius, kurie padėtų tai padaryti. Tačiau kaip tai praktiškai įgyvendinti? Kodėl, rodos, su didelėm pastangom įgytas įprotis kažkur pradingsta ir vėl grįžtame prie seno? Ar tai kažkokia mistika, ar tiesiog labai paprasti dalykai, kuriuos kontroliuoti ir valdyti yra mūsų valioje?
Kaip tik apie tai šis video įrašas. Jame aiškinama kas yra įpročiai, kaip jie susiformuoja ir pateikiama trijų žingsnių formulė, kaip įgyti norimus įpročius, kurie padės sulieknėti visam laikui.
Tikiuosi, kad jums bus naudinga. Linkiu gero žiūrėjimo! 



Tinklaraščio įrašai ir video patarimai yra informacinio pobūdžio. Kiekvienu konkrečiu atveju prieš vykdant rekomendacijas atsakingai įvertinkite savo galimybes. Jeigu skundžiatės kokiais nors sveikatos sutrikimais, prieš pradėdami bet kokią lieknėjimo programą, pasitarkite su savo šeimos gydytoju. Jūs suprantate ir sutinkate, kad visa tinklaraščio medžiaga yra informacinio pobūdžio ir tik jūs atsakote už įgytus rezultatus.

Ieva


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ieiene/domains/ievagerciene.lt/public_html/wp-content/themes/celeste/views/prev_next.php on line 10
previous
Kuo arčiau norimo svorio, tuo lėčiau lieknėjame. Kodėl?

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ieiene/domains/ievagerciene.lt/public_html/wp-content/themes/celeste/views/prev_next.php on line 36
next
Mano pirmoji aktyvaus gyvenimo būdo įkvėpėja atskleidžia grožio ir puikios savijautos paslaptis