fbpx
 

Kas atsitiks jei valgysit po šešių?

5 birželio, 2013by Ieva
Kai prieš keliolika metų pirmą kartą susidūriau su antsvorio problema, net neįsivaizdavau nuo ko turėčiau pradėti norėdama jo atsikratyti. Nežinojau nei į ką kreiptis, nei kur ieškoti pagalbos. Tais laikais net nesvajojome apie internetą, o spaudos skyriuje galėjai įsigyti vos vieną kitą moterišką žurnalą.

Visai kitaip yra dabar. Šiandien problema – ne informacijos trūkumas, o jos perteklius. Patarimų lieknėjimo tema galima rasti tiek daug ir tokių įvairių, kad galva apsisuka besirenkant, kuriais iš jų pasinaudoti.

Labiausiai klaidina tai, kad jie dažnai vieni kitiems prieštarauja. Vieni svorio kontrolės specialistai pataria nevalgyti po 18 val., kiti – po 20 val. Vieni sako, kad norint sulieknėti būtina valgyti pusryčius, kiti – kad iki 12 val. apskritai reikėtų susilaikyti nuo maisto.

Kaip atsirinkti, kurie lieknėjimo patarimai yra vertingi? Kaip išmokti nepasiklysti informacijos gausoje? Apie tai ir yra šis video įrašas.

Jei jis jums bus naudingas, spauskite PATINKA,klauskite, komentuokite, dalinkitės nuoroda su draugais ir prisijunkite prie mano grupės Facebook’e, kur patarimų ir naudingos informacijos lieknėjimo bei geros savijautos temomis rasite dar daugiau.
Būtinai užsiregistruokite naujienoms ir daugiau niekada nepraleisite naujų blogo įrašų ir kitos naudingos informacijos, kurią gauna tik prenumeratoriai.


Tinklaraščio įrašai ir video patarimai yra informacinio pobūdžio. Kiekvienu konkrečiu atveju prieš vykdant rekomendacijas atsakingai įvertinkite savo galimybes. Jeigu skundžiatės kokiais nors sveikatos sutrikimais, prieš pradėdami bet kokią lieknėjimo programą, pasitarkite su savo šeimos gydytoju. Jūs suprantate ir sutinkate, kad visa tinklaraščio medžiaga yra informacinio pobūdžio ir tik jūs atsakote už įgytus rezultatus.

Ieva