fbpx
 

Kaip prisiversti reguliariai sportuoti?

28 sausio, 2014by Ieva0
Pirmasis metų mėnuo jau skaičiuoja paskutines dienas. Ar vis dar prisimenate sau duotus pažadus šiais metais? Ar esate viena iš daugelio tų, kurios nusprendė šiais metais pagaliau pradėti reguliariai sportuoti? Jeigu toks planas buvo, bet vis nepavyksta jo įgyvendinti, nesijaudinkite! Jūs ne viena. Tiesą sakant, mažumai pavyksta reguliarią fizinę veiklą paversti natūralia savo gyvenimo dalimi. Kodėl? Ar sportuojančios yra kažkuo kitokios, išskirtinės? Gal jos turi daugiau valios?

Galiu Jus užtikrinti, kad reguliari fizinė veikla nebūtinai turi būti nemaloni pareiga ar sunkiai įgyvendinama užduotis. Ji ir be savęs kankinimo, gali tapti natūralia Jūsų gyvenimo dalimi. Kaip? Sužinosite pažiūrėjusios šį mano video.

Kadangi šį video filmuoti ruošiausi labai ilgai, tarp įžangos, kur bėgu parko takeliu ir tęsinio, praėjo ne vienas mėnuo. Taigi, neapsigaukite, JK žiema tikrai nėra tokia graži ir šilta:) Kai filmavom įžangą, buvo viena iš nedaugelio gražių spalio dienų.

Čia žadėta nuoroda į straipsnį, kur rasite visą sarašą priežasčių, kodėl dar, be tikslo sulieknėti, verta reguliariai sportuoti.

Jei video jums buvo naudingas, spauskite PATINKA, klauskite, komentuokite, dalinkitės nuoroda su draugais ir prisijunkite prie mano grupės Facebook’ekur patarimų ir naudingos informacijos lieknėjimo bei geros savijautos temomis rasite dar daugiau.

Būtinai užsiregistruokite naujienoms ir daugiau niekada nepraleisite naujų blogo įrašų ir kitos naudingos informacijos, kurią gauna tik prenumeratoriai.



Tinklaraščio įrašai ir video patarimai yra informacinio pobūdžio. Kiekvienu konkrečiu atveju prieš vykdant rekomendacijas atsakingai įvertinkite savo galimybes. Jeigu skundžiatės kokiais nors sveikatos sutrikimais, prieš pradėdami bet kokią lieknėjimo programą, pasitarkite su savo šeimos gydytoju. Jūs suprantate ir sutinkate, kad visa tinklaraščio medžiaga yra informacinio pobūdžio ir tik jūs atsakote už įgytus rezultatus.

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *