fbpx
 

Nuo meilės lieknėjama (Tai ne tai, apie ką pagalvojote:)

12 vasario, 2014by Ieva0

Nufilmuoti šį video mane įkvėpė artėjanti Valentino diena. Prisipažinsiu, kad nesu didelė jos gerbėja ir tikrai iš savo vyro nei gėlių, nei atviručių su širdelėmis, nei romantiškų vakarienių nesitikiu.
Man daug smagiau gėles gauti ir romantiškas vakarienes organizuoti be progos. Tiesiog todėl, kad tuo metu taip norisi.
Tačiau nori to ar ne, aplinka mus veikia ir artėjanti Valentino diena priverčia susimąstyti apie meilę.

Šią dieną mes dažnai sveikiname savo antras puses ar tiesiog mylimus žmones. Tai yra labai gražu, bet ar prisimename save? Jau seniai visiems žinomas posakis: tik mylėdamas save, mokėsi mylėti ir kitą.

Tačiau ką tai turi bendro su lieknėjimu? Daugiau negu įsivaizduojate. Žodžiais nemoku nusakyti, koks svarbus yra mūsų pačių su savim teigiamas santykis, mūsų sėkmingam lieknėjimui. Kaip? Kodėl? Kaip tik apie tai šis video įrašas.

Jei video jums buvo naudingas, spauskite PATINKA, klauskite, komentuokite, dalinkitės nuoroda su draugais ir prisijunkite prie mano grupės Facebook’ekur patarimų ir naudingos informacijos lieknėjimo bei geros savijautos temomis rasite dar daugiau.

Būtinai užsiregistruokite naujienoms ir daugiau niekada nepraleisite naujų blogo įrašų ir kitos naudingos informacijos, kurią gauna tik prenumeratoriai.



Tinklaraščio įrašai ir video patarimai yra informacinio pobūdžio. Kiekvienu konkrečiu atveju prieš vykdant rekomendacijas atsakingai įvertinkite savo galimybes. Jeigu skundžiatės kokiais nors sveikatos sutrikimais, prieš pradėdami bet kokią lieknėjimo programą, pasitarkite su savo šeimos gydytoju. Jūs suprantate ir sutinkate, kad visa tinklaraščio medžiaga yra informacinio pobūdžio ir tik jūs atsakote už įgytus rezultatus.


Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *