fbpx
 

Apie knygą „Lieknėju paskutinį kartą” (Video)

15 gegužės, 2015by Ieva0

Video-2Bnuotrauka

Sveikos gyvos! Seniai čia berašiau. Šiuo trumpu blogo ir video įrašu, nekantrauju pasidalinti šviežiausiomis naujienomis.

Praėjusių metų lapkritį mano el. pašto dėžutę pasiekė pasiūlymas leisti savo el. knygos popierinį analogą. Jausmą, kuris tada aplankė sunku nupasakoti. Jaudulys, nerimas, džiaugsmas, baimė.

Mano vyras Laimis šį jausmą labai taikliai palygino su mūsų dukros Izabelės atėjimu į šį pasaulį. Taip lauki, nori, o kai sužinai, kad laukiesi, galvoj tik viena: o kas dabar bus?!!!
Kai pradėjau konsultuoti norinčias lieknėti kitaip ir rašyti blogą, slapta pasvajodavau, kaip būtų puiku išleisti knygą. Kažkur giliai viduje žinojau, kad taip vieną dieną tikrai nutiks. Pirmiausia dienos šviesą išvydo mano el. knyga, o dabar knygynuose jau galite rasti ir popierinį „Lieknėju paskutinį kartą“ variantą.

Vienas dažniausių man užduodamų klausimų: kuo ši knyga skiriasi nuo elektroninės?

El. knygos parašymą ir pasiūlymą leisti popierinį knygos analogą skyrė geri du metai. Per juos aš įgijau daugiau žinių, patirties ir, vos gavusi leidyklos pasiūlymą, žinojau, kad knygą tikrai papildysiu. Knygą sudaro tie patys aštuoni žingsniai, tačiau jie gerokai praplėsti, knyga pasipildė papildomais patarimais. Iš viso parašiau 50 papildomų kompiuterio puslapių. Taigi, paskutinių metų mėnesių ankstyvi rytai ir net didžiosios metų šventės buvo paskirtos knygai. Vis skaudėjo širdį, kad dėl to kenčia blogas, bet, deja, laikas, kurį galiu skirti rašymui yra labai ribotas.

Šių metų pirmi mėnesiai buvo praleisti prie knygos redagavimo darbų.
Tikrai labai įdomi ir nauja patirtis – leisti knygą. Jūs net neįsivaizduojate kokia didelė komanda dirba prie vienos knygos, kiek įvairiausių klausimų teko suderinti!

Šiuo trumpu video aš atiduotu “Lieknėju paskutinį kartą“ į jūsų rankas. Būčiau labai dėkinga ir laiminga sulaukusi jūsų laiškų. Būtinai parašykite kaip jums sekasi. Man tikrai labai svarbu žinoti, kad knyga ir jums padeda lieknėti.

Su meile,

Ieva

Jei straipsnis pasirodė įdomus ir naudingas, spauskite PATINKA ir dalinkitės nuoroda su draugėmis. Ačiū!

Daugiau informacijos apie asmenines konsultacijas su manimi čia

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *