fbpx
 

Nauji namai. Pagaliau!

4 lapkričio, 2015by Ieva0

YUwkrX-t0cNtQRWe-cGWlpIAsNEixFdDMYW329EE1Yw,OJnerZPMsjKKONIqvpxrnbMtt-69R7S_S9KwBzdjEacPrieš porą dienų išgirdau frazę: „ruduo –  tai tik kitas pavasaris”. Ir šį rudenį ypatingai su tuo sutinku. Jis man gausus naujom patirtim ir išgyvenimais, naujais tikslais ir planais.

Man šiemet ruduo ypatingas. Namuose turim šviežiai iškeptą mokinę. Tad rugsėjį pradėjome su šiek tiek sentimentalaus liūdesio dėl to, kaip greitai bėga laikas ir, kad mano mažylė (kuri jau ne tokia ir maža) iškeliavo į mokyklą. Ir aš staiga supratau, kad nuo šiol metus matuosiu ne kalendoriniais, o mokslo metais. Nuo rugsėjo iki vasaros atostogų, kurios nori nenori mane verčia lėtinti darbų tempą.

Mano planai ir tikslai mokslo metams surašyti, kai kurie jau ir pradėti įgyvendinti. Vienas iš jų – atnaujinti savo internetinius namus. Kad ir kaip man patinka planuoti, turiu susitaikyti ir su tuo, jog gyvenimas įneša savas korekcijas. Puslapio kūrimo darbai užtruko geru mėnesiu ilgiau nei planavau ir, nors iš pradžių šiek tiek nervinausi (juk labai norėjau kuo greičiau jus pakviesti į svečius), vėliau nurimau ir, taip kaip visada tokiais atvejais, sau priminiau, kad gyvenime viskas vyksta taip, kaip turi būti, savu laiku ir taip, kaip geriausia man. Jeigu žinau, kad iš savo pusės padariau geriausia ką galėjau, vadinasi viskas gerai. Telieka susitaikyti su gyvenimo pataisymais.

Tikiuosi, kad mano naujuose virtualiuose namuose jums patiks. Būtinai pavaikštinėkit ir apsidairykit. Dar neskaitėte mano knygos? Parsisiųskite nemokamą knygos ištrauką ir nuspręskite ar norisi skaityti toliau. Dažnai persivalgote vakarais? Gaukite mano video patarimus apie tai, kaip šį rūpestį įveikti. Puslapio naujiena – nemokama sesija Skype. Tikrai patiks toms, kurios vis negalėjo apsispręsti ar lieknėti su mano pagalba. Nuo šiol visus naujus ir senesius blogo įrašus irgi rasite čia, po vienu stogu. Jie vėl bus dažnesni, tad jei nenorite jų praleisti, užsiregitruokite naujienoms.

Kaip ir tikruose ką tik suremontuotuose namuose, taip ir šiuose, dar yra ties kuo padirbėti, vieną kitą kampelį paglaistyti. Tačiau jei suremontavę namus lauktume, kol visas pagalvėles ant sofos nupirksime, svečių nepasikviestume niekada. O kam smagu vienam džiaugtis naujais suremontuotais namais? Man tai tikrai ne! Arbatą gerti ir šnekučiuotis su mylimais draugais galiu ir šviečiant iljičiaus lemputei, nes „to“ šviestuvo, su mano išrankumu, gali tekti ieškoti dar dvejus metus 🙂

Taigi, sveika atvykusi! Man labai gera, kad čia esate. Tikiuosi, kad mano naujuose namuose jaučiatės jaukiai ir patogiai. Apie mane išgirdote pirmą kartą? Na tuomet įsitaisykite patogiai, nes tikrai turėsite ką veikti. Jūsų laukia virš 80 straipsnių, video, interviu su įdomiomis įkvepiančiomis moterimis.

Šiam kartui tiek. Iki sekančių!

Ieva

Ieva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *